- Reklama - Reklamoni Tek Ne -
Loading...

Rezultate imazhesh për DATAT E PROVIMIT VAP TETOR 2017Iu lutemi të gjeni më poshtë emrin tuaj në profesionin përkatës për tu njohur me datën tuaj të provimit. Iu bëjmë me dije se në ditën e provimit duhet të keni me vete kartën e identitetit, një përparëse të bardhë dhe kartën e praktikantit. Provimi do të zhvillohet në zyrat e UISH në Tiranë në adresën: Rr Reshit Petrela, Tek Dispanceria, Kati 2.

Iu urojmë suksese të gjithëve!

1._INFERMIERI_VAP_TETOR__2017

2._MAMI_VAP_TETOR_2017

3.FIZIOTERAPI_VAP_TETOR_2017

4.TEKNIK_IMAZHERIE_VAP_TETOR_2017

5.TEKNIK_LABORATORI_VAP_TETOR_2017

6.LOGOPEDI_VAP_TETOR_2017

UISH / Alboz.Co

- Reklama - Reklamoni Tek Ne -
Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here