Take a fresh look at your lifestyle.
Browsing Category

Dështime

Ta hash bio si Linda Morina!

Personazhi i Linda Morinës është kthyer viral për shkak të stilit të saj të jetesës dhe fotove që poston në rrjetet sociale. Ajo ka postuar foto nga fshati në të cilin jetonte, maj çatie, në kopsht me domate e kastraveca, në krevat…