Browsing Category

BRUMËRA

BRUMËRA

Bukë shtëpie

Buka është një nga gatimet më të vjetra në kuzhinën tonë dhe në përgjithësi. Buka e përgatitur sipas recetave…

Përpeq

Perpeqi është një nga llojët e piteve shumë të pëlqyera në viset tona. Përbërësit: 7-8 petë  të  t’holluara 150 gr…