Browsing Category

Shendetesi

Ciroza

Cirroza është një mëlçi kronike e karakterizuar nga fibrozë e gjerë dhe ndryshime të rënda të arkitekturës…

Bronshiti

Bronshiti eshte nje inflamacion i mushkrive qe shpesh here njerezit e perkufizojne si dhimbje gjoksi. Trajtimi i…