- Reklama - Reklamoni Tek Ne -
Loading...

Lansohet versioni i ri i Cortanas

Në dhjetor të vitit të kaluar, Microsoft ka lansuar një përditësim të madh të Cortanas për pajisjet Android dhe iOS, i cili ka përfshirë një pamje krejtësisht të re.

Cortana 2.9 ka kthyer menynë e hamburgerit dhe ka reduktuar aplikacionin në dy tabela.

Tabela e parë përdoret për ngjarjet e ardhshme, si për shembull përkujtimet dhe ngjarjet në kalendar, ndërsa tabela tjetër e quajtur “Interests” është e ngjashme me Google News Feed dhe ofron lajmet e rekomanduara, restorantet më të afërt, etj.

/Alboz.co

- Reklama - Reklamoni Tek Ne -
Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here