Provoni maskën me baltë të fytyrës që përmban kripën e Detit të Vdekur dhe është e pasur me minerale, të njohura për detoksikimin dhe largimin e papastërtive.Funksionimi: Pastron në mënyrë perfekte dhe detoksikon për të zbuluar një lëkurë të butë, të lëmuar dhe më të shtrënguar. Përthith vajin e sipërfaqes dhe minimizon shfaqjen e poreve.Përdorimi: Aplikojeni në një lëkurë të pastër, duke shmangur zonën e syrit dhe të gojës. Mbajeni 5-10 minuta, shpëlajeni plotësisht. Përdoreni 1-2 herë në javë.