- Reklama - Reklamoni Tek Ne -
Loading...

Me ne fund erdhi  momenti dhe  i notes se provimit te matematikes .Maturant te dashur Mas ben publikimin e notave  .Na Ndiqni edhe ne daljen e dy provimeve te tjera me zgjedhje, sapo te hidhen ne sistem do ju njoftojme .Rezultate imazhesh për provimet e matures

Klikoni me poshte per te hapur ose shkarkuar listen e notave suksese te gjitheve d2_rezultate_

 

- Reklama - Reklamoni Tek Ne -
Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here