Blertina Koka

Po planifikoni ma bashkëshortin që të bëheni për fëmijë? I dini tashmë më të rëndësishmet: monitoroni ditët e ovulacionit, merrni suplement të acidit folik dhe kufizoni verën.

Por, përveç këtyre, duhet të merrni në konsideratë bërjen e analizave për të konfirmuar se të dy ju jeni të shëndetshëm dhe gati për të lindur fëmijë.

Ja çfarë analizash duhet të kryeni para se të ngelni shtatzënë:

/Copyrights: WWW.ALBOZ.CO™®

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here