BebjaBukuri Dhe KujdesDashuri Dhe SeksFamiljaFemraKarrieraModë

A e dini se femrat pëlqejnë më tepër trupin e femrave se sa të meshkujve?!

Studimet e fundit tregojnë se femrat janë më të të pasionuara pas trupit të femrave sesa të meshkujve.

Megjithatë mos u nxitoni!

Kjo ndodh pasi gjinia femërore përpiqet të përcaktojë se sa tërheqëse janë vetë, krahasuar me femrat e tjera dhe për të mbajtur larg femrat e “rrezikshme” për partnerët e tyre.

Burimi : www.alboz.co

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close