KronikaLajme

Gamilja “fluturon” gazetarët

Gazetari Thuku Kariuki do të jepte lajmet nga Samburu në Kenia kur vendosi të ulet në kafshën e mërzitur.

Në pamjet e filmuara, Thuku përplaset i pari në tokë dhe sipër tij bie ndihmësi. Nuk patën përleshje me gamiljen që u qetësua nga dy burra të tjerë.

Fatmirësisht, asnjëri nuk pati ndonjë lëndim serioz për ta. Gara e përvitshme e gamiljeve është ngjarje prestigjoze që mbahet jashtë qytetit të Maralalit nga mesi i vitit.

Në konkurs vijnë profesionistët që garojnë me gamilje, ndërkohë që vendi mbushet me spektatorë nga i gjithë qyteti.


Burimi : www.alboz.co

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close