Take a fresh look at your lifestyle.
Browsing Category

Mistere

Tradita dhe zakone teper monstruoze…

Shumica e ketyre traditave jane tashme pjese e historise, dhe konsiderohen si barbare dhe te liga. Disa nga keto kane ndaluar se fundmi. Kjo eshte lista e disa prej ketyre traditave me te cuditshme dhe te frikshme qe tani jane te…

10 mistere që shkenca nuk po i shpjegon dot

Revista 'The New Scientist' ka hartuar një listë të aspekteve të përditshëm të jetës që vazhdojnë të turbullojnë mendjet më të mëdha, duke përfshirë arsyet prapa puthjes, skuqjes e madje edhe kapjes së hundës.Një editorial i…

Ka ekzistuar vërtet njeriu me dy fytyra?

Historia e vërtetë e Edward Mordake (Mordrake) ka humbur ndër vite. Bëhet fjalë për një rast të veçantë që ka ndodhur në të shkuarën dhe ishte përfshirë në një historik mjekësor, por që tashmë përmendet vetëm në gojëdhëna që tregohen…

Historitë që “trembin” botën

Legjenda e fshatarit Frederick Fisher është një nga historitë më të zakonshme të fantazmave në Australi. Në një mbrëmje të qetë qershori në vitin 1826, Fisher ka shtëpinë e tij në Campbelltoën për të kryer disa pune dhe nuk u kthye…

FSHEHTËSIA MË E MADHE E UJI

Masaru Emoto, me kërkimet dhe eksperimentet e tij,  ka dhënë kontributin më të madh për zbulimin e kësaj fshehtësieNdani pak kohë për ta parë këtë video që do t`jua ndryshojë pikëpamjet për botën dhe jetën. Shkëputuni disa çaste…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More