Take a fresh look at your lifestyle.
Browsing Category

Dashuri Dhe Seks

Pikëpyetjet e mëdha për dasmën Mbretërore!

Foto 1 nga 6 Pas Para Kensington Palace zbuloi më herët se Meghan Markle ka vendosur që të mos ketë një vajzë nderi që do ta shoqërojë atë, ashtu sikurse ishte motra e dukeshës Kate, Pippa Middelton që kujdesej për fustanin e saj…