Take a fresh look at your lifestyle.
Browsing Category

Kronika

90 vitet e Gardës së Republikës

Nga Safet N. Ramolli-Më 24 qershor Garda e Republikës duhet të kremtojë Nëntëdhjetë Vjetorin e Datëlindjes së Saj: një përvjetor jubilar, një rrugë e gjatë e udhëtuar në histori; sakrifica dhe privime të mjaftueshme…

Horoskopi, 19 qershor 2018

Dashi: Sot do  e keni me te lehtë se me parë te ruani një ambient te këndshëm me partnerin dhe te merreni vesh për gjithçka. Mes ju te dyve nuk do ndodhin aspak debate, përkundrazi atmosfera do jete përherë e qete.…