Take a fresh look at your lifestyle.
Browsing Category

Po Flitet

Almeda në spital? Bukuroshja prek me fjalët

Prej kohësh aktorja dhe ish-misi shqiptar, Almeda Abazi ndodhet në Shqipëri për shkak të angazhimit të saj në “Dancing with the stars” në rolin e moderatores. Por duket se ditët e fundit bukuroshja ka kaluar momente jo të mira.…

Vdes ikona e Hollywood

Bill Gold, një nga krijuesit më të famshëm në Hollywood të posterave të filmave, ka vdekur në moshën 97-veçare. Ai ka krijuar më shumë se 2.000 postera duke përfshirë atë për filmin Casablanca, Dial M for Murder, dhe…