Take a fresh look at your lifestyle.
Browsing Category

Seksi Dhe Dashuria

Mësojani këtë të dashurit tuaj

Jeta e sotme, veçanërisht raportet në çift janë bërë shumë komplekse dhe të vështirë. Kërkimi për pak qetësi dhe rendja pas qindra këshillave dhe filozofive të jetesës, shpesh konfuzon në vend që të na ndihmojë. Por…

Nëse doni që të zgjasë…

Nuk është e lehtë, në ditët e sotme, të kesh një martesë apo bashkëjetesë fushë me lule. Por nëse doni ta bëni një marrëdhënie të zgjasë ju duhet të bëni shumë përpjekje. Këto këshilla të thjeshta mund t’ju vijnë në…

Imagjino sikur pak pas martesës…

Kur biem në dashuri, na rri mendja vetëm te personi me të cilin mendojnë se do të kalojmë jetën. Dashuria mund të jetë verbuese për disa njerëz dhe kjo do të thotë që rriten gjasat e të bërit zgjedhje të gabuara, të…

Nëse doni të shkoni më tej…

Le ta themi hapur: ne të gjithëve na pëlqen t’i biem shkurt. Nuk është  e lehtë të hapësh një bisedë të thellë, as kur bëhet fjalë për njerëzit që duam më shumë. Por “shkurtimet e shumta” në komunikimin e përditshëm…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More