Take a fresh look at your lifestyle.
Browsing Category

Aplikacione

Sa të rehatshme! Vijnë shapkat automatike

Janë aq të rehatshme dhe kthehen në vendin e tyre vetë. Janë shapkat e së ardhmes të realizuara nga “Nissan”, kompania japoneze e makinave. Këto shapka u vijnë në ndihmë gjithë atyre që janë të çrregullt dhe që përtojnë që ti vendosin në…