Po meshkujt çfarë i frikëson më shumë? E tregon shenja e tyre e horoskopit

Astrologe Meri njofton se planeti “Afërdita” këtë muaj është në pozicion të dobët dhe do sjellë ndryshim gjendjeje shpirtërore.

Në parashikimin astrologjik të ditës së sotme astrologia shkruan se kjo është periudha kur do dëshirojmë të dashurojmë përsëri, qoftë një njeri, qoftë një qëllim ose një ëndërr.

Teksa parashikimi për të gjitha shenjat është në përgjithësi me lajme pozitive, njëra nga shenjat e horoskopit do përfshihet në një skandal.

Bëhet fjalë për shenjën e Demit të cilët sipas Merit do jenë strategjikë, por nuk do deklarojnë asgjë. Por duhet të kenë kujdes nga skandalet.

“Demi do jete strategjik por ne boten e vet pa deklaruar asgje. Kujdes nga skandalet ekonomike dhe personale”, njofton Meri.

/Copyrights: WWW.ALBOZ.CO™®

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here