Këto janë shenjat më të rrezikshme në horoskop

Astrologu Gregory Scott ka paralajmëruar se një nga shenjat e horoskopit duhet të bëjë kujdes këtë vit pasi e presin gjëra jo fort të këndshme.

Astrologiu thotë se shenja e Dashit do bëhet pjesë e një loje jo të pastër dhe mund të bjerë pre e dobësisë së momentit.

“Dashi mund te bjere pre e dobësisë së momentit duke u bere pjese e një loje jo te pastër ne pune e në jetë personale”,-thotë Scott.

Astrologiu e lidh këtë me faktin që Planeti i Afërditës do të jetë në kundërshtim me asteroidin Kentauro Asvolos:

“Në mitologji Asvolos është shenjti i centaurëve te eger. E mbulonte trupin me tym qe te arrinte te bënte parashikim. Tymi presupozon ceremonitë e lutjeve qe lidhen me tymin dhe zjarrin. Ishte parashikues shume i afte. Ka bere gabimin qe i tregoi Centaurve punet e fshehta te Herkulit dhe Xiron ku u shkaktua me pas një luftë e përgjakshme ku mbeti i vrarë edhe vetë Asvolo. Sot përpara Asvolos ndodhet hëna e zezë qe simbolizon femrën, joshjen estetiken dhe ndjeshmërinë dhe në pjesën e nëndheshme të saj. Sot me këtë kundërshtim duhet të dallojmë dashurinë apo erosin e vërtet nga fiksimi i errët”.-thotë Scott.

/Copyrights: WWW.ALBOZ.CO™®

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here