Take a fresh look at your lifestyle.

Më në fund vendosi t’i propozojë, por djali rrëmben gjithë vëmendjen (VIDEO)

0 20

Më në fund vendosi t’i propozojë, por djali rrëmben gjithë vëmendjen (VIDEO)

 

Fëmija 3-vjeçar mori vëmendjen në një ditë të rëndësishme për nënën e tij.

Kevin Przytula, 33 vjeç, më në fund kishte vendosur t’i propozonte të dashurës së tij Allyssa Anter, 27 vjeç, Bay të Anglisë, por momenti i bukur u “prish” nga djali 3-vjeçar.

Kevin ulet në gjunjë dhe nis t’i propozojë Allyssa-s, por në të njëjtën kohë djali i saj ul pantallonat dhe nis të urinojë.

I gjithë momenti është filmuar nga vajza 11-vjeçare e Kevin Przytula, ndërsa video është shpërndarë me shpejtësi në internet.


a.s/dita

 

Burimi : www.alboz.co

Loading...